Tänään olisikin siis virallisesti viimeinen työpäivä puoleentoista viikkoon, whoopwhoop! Rakastan mun duunia, mutta kyllä ihminen tarvitsee myös lepoa, että jaksaa. Ei voi oikein antaa itsestään muille, jos ei saa myös levätä. Viimeksi olen tainnut lomailla jouluna pari päivää. Tämä pieni tauko tekee siis enemmän kuin terää!

Lomasta tekee tietysti erityisen ihanan meidän honeymoon-reissu Splittiin Kroatiaan. Aurinkoa, lämpöä, luontoa ja turkoosia vettä. Jokainen jolle olen tästä kertonut, tietää mitä odotan eniten: sitä turkoosia vettä. En ole koskaan nähnyt sellaista kuin kuvissa ja leffoissa – se on varmasti aivan upeaa!

Turkoosin veden lisäksi odotan rentoutunutta fiilistä, viikonpäivien ja kellon unohtamista sekä aikaa rakkaan kanssa. Tarkoituksena on kierrellä paljon paikallisissa luonnonpuistoissa, pyöräillä, sup-lautailla, treenailla aamuisin kehonpainolla, lukea kirjoja, maata biitsillä ja syödä hyvää ruokaa. Käydä tutkimassa vanhaa kaupunkia, museoita ja arkkitehtuuria. Elää hetki ilman aikatauluja ja velvoitteita.

DSC_1712

Vaikka itse olenkin lomalla läppärittömänä (I know, vitsi miten haastavaa, mutta myös ihanan vapauttavaa), päivittyy blogi tasaiseen tahtiin ajastettujen postausten muodossa. Älä siis säikähdä, jos en heti vastaa kommentteihin tai kommenttiasi ei heti julkaista, sillä en istu nenu kiinni ruudussa vähään aikaan! Käyn varmaan kyllä välillä kurkkimassa, että mitäs täällä blogimaailmassa tapahtuu.

Jos reissun seuraaminen kiinnostaa, niin laitahan seuraukseen Instagram-tilini @heidikkin! Se päivittyy todennäköisesti melko tiuhaan tahtiin, varsinkin instastoryn puolella!

Lomailetko sinä? Vai joko on lomat lomailtu? Mikä on ollut paras juttu kesässä? 🙂

Advertisements